Radio televizija Trstenik
Ekonomija

Asfaltiran put u Brezovici

Ova objava deo je projekta pod nazivom “Slikom i rečju kroz Trstenik“, koji je dobio finansijsku podršku Opštine Trstenik na Javnom konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja u 2023. godini.

Tokom vikenda u  Brezovici je završena deonica puta od 300 metara . Ove radove obišli su članovi privremenog organa opštine Trstenik na čelu sa predsednicom Milenom Turk .

 U našoj opštini i dalje traju radovi na  rekonstrukciji i asfaltiranju brojnih nekategorisanih puteva . Tokom ovog vikenda završena je i deonica od 300 metara u Brezovici , a radove je obišla  Milena Turk  predsednica privremenog organa opštine Trstenik zajedno sa svojim saradnicima .

Meštani koji žive u ovom   delu Brezovice ne kriju svoju sreću, jer  kako kažu pored starijih ovde ima ima i dosta mladih i dece.

Predstavnici privremenog organa opštine Trstenik  dodaju i  da će u  narednom periodu u Brezovici biti  asfaltirana deonica puta u dužini od 1. 2 km  zahvaljujući sredstvima koje je opština Trstenik dobila preko programa LIID od Republike Srbije .      Zahvaljujući ovim sredstvima u iznosu od  1.6 miliona evra  u  trsteničkom kraju  biće asfaltirano  još 9 km  opštinskih puteva .

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije