Radio televizija Trstenik
Zabava

EKSPLOZIJA ADRENALINA: Stižu pokloni za 20 NAJBOLJIH!

Vreme je za novu rundu Vikend adrenalina u Meridianu – preuzmi svoju dozu poklon spinova!

Pred vama je još jedna faza neodoljive promocije Vikend adrenalina koja se održava, ekskluzivno u Meridianu. Neodoljiva avantura možda baš vama donese savršenu dozu POKLON SPINOVA.

Volite slotove? U tom slučaju je ovo prava akcija za vas. Sve što se od vas traži jeste da uživate u slot igrama provajdera Expanse Studios.

Za početak, postavite svoje uloge na minimum 20 DINARA po spinu. Svakim dobitnim spinom osvajate određeni broj bodova koji vam donose napredak na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

I tekućeg vikenda biće nagrađeno 20 najboljih igrača u okviru promocije. Apsolutni pobednik osvaja GLAVNU PREMIJU – 500 POKLON SPINOVA na slot igri Pinata Loca.

Vreme je da uplovite u čarobnu avanturu. Dobro došli na Vikend Adrenalina!

REGISTRUJTE SE SADA i odmah nakon REGISTRACIJE stiže BONUS DOBRODOŠLICE! Na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za sport i slot.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije