Radio televizija Trstenik
Zabava

Meridianbet i KK Vršac u istom timu: Potpisan ugovor o saradnji betting lidera i slavnog košarkaškog kluba (VIDEO) KK Vršac i kompanija Meridianbet potpisali ugovor o saradnji

Važno obaveštenje za sve ljubitelje domaće košarke – KK Vršac je od danas i zvanično kK Vršac Meridianbet.

Klub koji postoji gotovo 80 godina i koji je svedočio brojnim dešavanjima u domaćoj košarci, a neretko bio i učesnih istih, sada je dobio veliko pojačanje u vidu naslovnog sponzora, kompanije Meridianbet koja već decenijama ulaže u domaći sport i tako doprinosi njegovom razvoju.

Vršačkiklubiznedrio je velikibrojreprezentativacanašezemljepoputStefanaMarkovića, BobanaMarjanovića, MilanaMačvana, DarkaMiličića, NemanjeDangubića, NemanjeKrstića, Luke Mitrovića, Nikole Milutinova, a bojeklubabranilisuiNebojšaBogavac, Marko Simonović, RaškoKatićitrofejni as Milenko Topićkojisuosvajaliiodličjasareprezentacijom.

Podsetimo, izVršca je direktno u NBA liguotišaoDarkoMiličić, osvajačšampionskogprstena. Izabran od velikih Detroit Pistonsakaodrugipiknadraftu, izaLebronaDžejmsa, a ispredKarmelaEntonijaiDvejnaVejda. Prvevelikekošarkaškekorakenaparketu “CentraMilenijum” gazila je izvezdaDetroita – BobanMarjanović.

Sada, u nadi da će se u Vršcu „roditi“ još neka košarkaška zvezda, kao i da će klub ponovo parirati najboljim srpskim, pa i evropskim klubovima, nastala je saradnja koja će ujediniti Vršac i kompaniju Meridianbet, kako bi zajedničkim snagama stigli do zacrtanih ciljeva.

Saradnja je ozvaničena potpisivanjem ugovora dveju strana, te nijedna nije krila zadovoljstvo.

Želeo bih da zahvalim kompaniji Meridianbet, koja je prepoznala potencijal našeg kluba, nadamo se velikoj i uspešnoj saradnji u naredne tri godine i još boljim rezultatima“, rekao je direktor košarkaškog kluba Vršac, Kristian Serman.

Nakon nekolicine više nego uspešnih sponzorstava, kompanija Meridianbet nastavila je sa ulaganjem u srpski sport, što je potvrdila i direktorka marketinga kompanije, Milica Odalović.

Naša kompanija već duže vreme širi svoje poslovanje na polju sporta u vidu sponzorisanja klubova i Saveza, te smo tako uspostavili i saradnju sa klubom Vršac. Veoma nam je drago što smo prepoznati kao saradnik od poverenja, naši ciljevi su isti i verujem da će se obe strane potruditi da se one i ostvare“, rekla je Milica Odalović.

Decenijamaunazadsvedocismovelikihnaporakojemnogipojedinciikolektivimeđunamapostižu, a sve to u ciljupromovisanjasporta, društvenihvrednostiiizgradnjemeđusobnogpoverenja.

Kao nekoko je na tom poljunezamenljivigračikosvojimbrojnimulaganjimavećdvedecenijepomažezajednici u kojoprivređuje, nalazi se i kompanija Meridianbet. Obavljajućisvojudelatnostnapreko 15 svetskihtržišta, ovajglobalni betting lideruspostavio je, tokomsvihovihgodina, veomauspešnesaradnjesamnogimklubovimaisportskimSavezimaizzemalja u kojimaposlovnoprivređuje.

U okvirusvojihredovnihhumanitarnihisportskihaktivnosti, Meridianbet je uvektu, spreman da odgovorinapostavljenezadatkeipomognerazvojsporta u mnogimpodručjima. Svojimdonatorskimprogramom u brojnimzemljama Meridianbet je omogućioefikasnofunkcionisanjevelikogbrojaprofesionalnihiamaterskihklubova, sportskihSaveza, udruženjaiškolicasporta, ne štedećipri tome nivremenisvesvojeostaleresurse.

Primenjujućinajvišesvetskeposlovnestandardekada je podrškarazvojusporta u pitanju, Meridianbet se svakodnevnotrudi da višemilonskimdonacijamaisponzorstvimapomognemnogesportskekolektiveipojednice u osvarenjunjihovihzacrtanihciljeva.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije