Radio televizija Trstenik
Društvo

Dejan Sarić i Mina Stupljanin najbolji sportisti Opštine Trstenik u 2023.godini

U organizaciji Sportskog savez, a pod pokroviteljstvom Opštine Trstenik i RTV Trstenik u holu Doma kulture održana je tradicionalna manifestacija izbor najboljih sportista Opštine Trstenik za 2023.godinu. Na početku svečanosti prisutne je u ime lokalne samouprave pozdravila Milena Turk, predsednica Opštine Trstenik, koja je istakla da će lokalna samouprava nastaviti da obezbeđuje što bolje uslove za sportistima i sportskim klubovima naše opštine.

Svim sportistima čestitke na ostvarenim rezultatima uputio je Vladimir savić, predsednik Sportskog saveza Opštine Trstenik.

Petočlna komisija i ove godine izvršila je izbor najboljih u 8 kategorija. Priznanja najboljima uručili su čelnici lokalne samouprave i rukovostvo Sportskog saveza. Za najbolji sportski kolektiv proglašen je Kuglaški klub „Prva petoletka“, najbolji trener je Lazar Janačković, najbolji pionirski sportsita je kararista Vuk Medar, najbolji sportski radnik je Radmilo Filipović, načečnik PSD „Ljukten“, najbolji junior je Leontina Gvozdenović, članica Pauerlifting kluba „Huk“,  Nina Gašić, odbojkašica „Stopanje“ je najusešniji kadetski sportista. Za najbolju sportitkinju u godini za nama proglašena je Mina Stupljanin, članica Odbojkaškog kluba „Kneginja Milica“ iz Trstenika, a najbolji sportsita Opštine Trstenik za 2023.godinu je Dejan Sarić, pilot Aerokluba „Trstenik“, prvak Srbije i reprezentativac naše zemlje. Takođe, na ovoj svečnosti Sportski svez je uručio zahvalnice ustanovama i preduzećima za pomoć i podršku u svakodnevnom radu, kao i specijalna priznanja zaslužnim sportistima, a takođe i posthumno legendama trsteničkog sporta šahisti Dejanu Bzeniću i ribolovcu Ibiš Skenderiju, koji su preminuli u 2022.godinu.

Takođe na ovoj svečanosti su uručena su priznanja najboljim školama za ostvrene rezultate u školskom sportu, kao i priznanja našim sugrađanima koji godinama unazad sa velikim uspehom nastupaju u drugom klubovima, promovišući na najbolji mogući način Opštinu Trstenik.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije