Radio televizija Trstenik
Društvo Projekti

Решења о формирању комисија за конкурсе из области јавног информисања

Министарство информисања и телекомуникација је данас 23.маја 2024. године објавило решења о формирању комисија, за девет расписаних конкурса из области јавног информисања, као и ранг листу и бодовне листе за оцењивање биографија свих пријављених кандидата за чланове комисија.

Задатак чланова комисија j е да размотре и оцене сваки пројекат у складу са бодовном листом за оцењивање пројеката и сачине ранг листу, на основу броја добијених бодова и на основу ранг листе израде предлог расподеле средстава са образложењем које достављају министру информисања ителекомуникација.

Министарство захваљује свим новинарским и медијским удружењима као и теоретичарима, аналитичарима и практичарима из области медија који су послали предлоге за чланове комисија како би били изабрани најбољи пројекти који ће допринети остваривању јавног интереса уобласти јавног информисања.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije