Radio televizija Trstenik
Obrazovanje

Maturanti Gimnazije

Svečano je bilo sinoć u centru grada i ispred Gimnazije “Vuk Kardžić“, gde su se okupili maturanti pre proslave maturske večeri.

Mnogo sugradjana, medju kojima su najbrojniji bili roditelji maturanata gimnazije, njihovi profesori i mladji djaci, okupili su se da pozdrave jošjednu generacijuu maturanata Gimnazije koja uspešno završava svoje školovanje u Gimnaziji “Vuk Kradžić“u Trsteniku.

Posle okupljanja u svečanoj povorci došli su do centra grada gde se ispred zgrade opštine i fontane već tradicionalno obavlja fotografisanje za uspomenu. Smenjivala su se sva četiri odeljenja sa svojim razrednim starešinama , omiljenim nastavnicima i direktorom. To je uvek  prilika i da se pokažu predivne maturske haljine i odela koje mnogi mladići prvi put obuku.

I ovoj generacijia maturanata uskoro napušta Trstenik a sa sobom nose i deo sredine iz koje su potekli. Ostaje nam da im poželimo srećam i uspešan životni put koji već od sutra kreće uzlaznom putanjom.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije