Radio televizija Trstenik
Obrazovanje

Svečana dodela diploma gimnazijalcima

Povodom kraja školske godine za maturante gimnazije “Vuk Karadžić” priređena je svečana priredba u Sali Doma kulture. Bogat program pripremili su učenici svih razreda ove škole zajedno sa vrednim profesorkama srpskog jezika i muzičke kulture. U programu su učestvovali recitatori, glumci, orkestar i hor gimnazije. Ovo je generacija koja je školovanje počela 2020. godine, a završila je ove 2024. Kao i mnoge prethodne  generacije koje su izašle iz trsteničke gimnazije i ova se može pohvaliti izuzetnim uspesima i rezultatima, istakao je direktor Aleksandar Srećković.

U ime Opstine Trstenik maturantima je srećan završetak školovanja poželela Ivana Dimitrijevic, clan Opstinskog veca zaduzena za prosvetu I kulturu.

Dvanaest vukovaca tokom svečanosti nagradjeno je vukovim diplomama i knjigama ,a za učenika generacije proglašen je Vladimir Agatonovic.

Na završnoj svečanosti prisustvovali su  brojni roditelji i prijatelji maturanata, nastavnici kao i predstavnici lokalne samouprave i privatnih i javnih firmi koje godinama saradjuju sa ovom školom. Kao izraz zahvalnosti njima su ovom prilikom dodeljene zahvalnice škole.

Odlukom nastavničkog veća  učenik generacije ove godine u gimnaziji Vuka Karadžić je Vladimir Agatonovic.  Diplome i nagrade najboljima uručene na završnoj svečanosti škole koja je održana u Domu kulture u Trsteniku.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije