Radio televizija Trstenik
Obrazovanje

Prijem za djake generacije

Višegodišnja praksa nagrađivanja najuspešnijibh učenika naše opštine I ove godine nije izostala. Opština Trstenik već dugi niz godina uspešno sprovodi konkretne mere kada je u pitanju podrška znanju i trudu, Ii upravo to i jeste pravi način da se oni zadrže u svojoj sredini Ii da njoj doprinesu na najbolji mogući način. Predsednica Opštine Trstenik Milena Turk na svečanom prijemu pozdravila je đake generacije, čestitala im na odličnom uspehu u školi i poželela puno sreće i uspeha u daljem radu I školovanju.

Ovom prilikom predsednica Milena Turk, njen zamenik Dejan Rakovac i predsednik SO Trstenik Mario Spasic su đacima generacije uručila tablet računare. Bila je ovo lepa prilka da za utiske, kao i za planove u budućnosti pitamo upravo one zbog kojih je ova svečanost organizovana, đake generacije.

Ovih dana će u centru našeg grada biti postavljen i bilbord sa fotografijama učenika generacije trsteničkih osnovnih i srednjih škola, kao poruka svim mladim ljudima da je obrazovanje važno za njihov lični uspeh i napredak, ali i za društveni prosperitet.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije