Radio televizija Trstenik
Obrazovanje

PPT Namenska uručila poklone školama

Кao i prošle godine predstavnici fabrike PPT Namenska ad odlučili su da povodom školske slave Svetog Save posete škole na području opštine Trstenik i poklone im vedno izdanje knjige Srbija-gradovi, opštine i naselja, autora prof.dr Stevana M.Stankovića. Ovo je bila prilika i da se razgovara o unapređenju buduće saradnje.

Kao društveno odgovorni kolektiv, nastojimo da uzmemo učešće u skladu sa svojim mogućnostima, u aktivnostima jedne društvene zajednice i mi smo kao dobre komšije došli drugi dan slave da ih obradujemo ovim skromnim poklonom i pokazemo da mislimo na njih.

Na kolegijumu naše fabrike kojim rukovodi direktorka Anđelka Atanasković, dogovoreno je da u sklopu proslave 70 godina postojanja Namenske, uključimo u aktivnosti i učenike osnovnih i srednjih škola i za svoj doprinos biće im uručene vredne donacije, kaze Saša Đokić, direktor Sektora zajedničkih sluzbi PPT Namenske.

Direktori škola sa područja trsteničke opštine zahvalili su na svetosavskom poklonu i obećali da će sa zadovoljstvom i dalje negovati ovako dobru saradnju.

Ostali sadržaji

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije