Radio televizija Trstenik
Društvo Zabava

Počela prodaja aranžmana za leto

Iako je zima uveliko u toku, kao i djacki raspust i godisnji odmori, Turisticke agencije razmisljaju unapred i zato su obezbedile raznovrsnu ponudu za leto 2019-e. Nasi sugradjani su iskazali veliko interesovanje i zelju da na vreme rezervisu pojedine destinacije, imajuci u vidu da su cene dosta nize ako se odluce za letovanje u predsezoni ili ako upravo pocetkom godine pocnu da uplacuju letovanje.

Dosta interesovanja vlada za Grcku, kao i za Crnu Goru.  Cena aranzmana u drugoj polovini maja npr. za Paraliju i Olimpik Bic iznosi svega 39 evra, kaze Jelena Stojanovic, rukovodilac Turisticke agencije Hit turs. Popust od 10 posto vazi pri rezervaciji aranzmana za Crnu Goru, a Hit turs nudi i pogodnost odlozenog placanja i to do kraja decembra 2019-e godine. Takodje, kada se odlazi na letovanje, potrebno je imati  putno i zdravstveno osiguranje, pa se na ovom mestu moze uplatiti i ova usluga, istice Stojanoviceva.

Ako niste bili na zimovanju, onda je sada pravo vreme da za sebe i porodicu obezbedite odmor i rezervisete neki od letnjih aranzmana, agencije su tu, da daju najbolju ponudu, a vase je samo da izberete zeljenu destinaciju.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije