Radio televizija Trstenik
Ekonomija

TO TS na Sajmu turizma u Ljubljani

Turistička organizacija Trstenik kalendar manifestacija, kao i turistički potencijal našeg kraja uspešno predstavlja budućim gostima u našoj zemlji i inostranstvu. Protekle nedelje boravili su u Ljubljani, gde su na posebnom štandu, posetiocima Sajma turizma predstavili našu opštinu.

Ovo je druga godina kako učestvujemo na Sajmu turizma u Ljubljani. Ove godine nastupili smo zajedno sa našim komšijama iz Vrnjačke Banje i Kruševca, a ono na šta smo ovog puta stavili akcenat jesu Ozonske staze i manifestacija Pečenjijada, koja je za kratko vreme izazvala veliko interesovanje i popularnost. Već je uspostavljena saradnja sa odredjenim brojem turističkih agencija, tako da očekujemo da će već ove godine naš kraj posetiti veliki broj turista iz Slovenije, kaže Vladimir Jevtić, direktor Turističke organizacije Trstenik.

Inače, pored Sajma turizma u Ljubljani, Turistička organizacija Trstenik svoju ponudu predstaviće i na drugim sajmovima u zemlji i inostranstvu.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije