Radio televizija Trstenik
Društvo

Održan sastanak kolegijuma direktora javnih ustanova

U kabinetu predsednika opštine Trstenik Aleksandra Ćirića svake druge  nedelje održava se sastanak kolegijuma direktora trsteničkih Javnih ustanova. 

Na održanom  sastanku predstavnici i direktori svih javnih ustanova podneli su izveštaje o sprovedenim aktivnostima i planovima za naredni period. Direktor  turisticke organizacije Vladimir Jevtić , na sastanku je govorio o nedavnom nastupu  turističke organizacije na sajmu turizma u Ljubljani , kao i o pripremama za tradicionalnu manifestaciju Dan vinara i vinogradara  koja će biti održana 14. februara .  Kada je reč o aktivnostima biblioteke Jefimija, direktor Veroljub Vukašinović  naveo je da   se u ovoj ustanovi  pored uobičajenih, sprovode I aktivnosti  vezane  za  preseljenje  dečijeg odeljenja biblioteke  u novi prostor.  O svojim planovima i radu  govorili su i direktori  predskoške  ustanove Biseri , predstavnici  Centra  za socijalni rad , Doma zdravlja dr Sava Stanojević i Narodnog  univerziteta Trstenik.  Novi sastanak kolegijuma sa predsednikom opštine zakazan je za dve nedelje.

Ostali sadržaji

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije