Radio televizija Trstenik
Ekonomija

TO na Sajmu turizma u Beogradu

Beogradski sajam krajem februara svake godine na nekoliko dana postaje „svet u malom“, ali i privredna manifestacija koja, uz poslovne, okuplja i na desetine hiljada „običnih“ posetilaca. Neko traži poslovne partnere, neko turističke aranžmane. Svakako, svi su tu i na jednom mestu predstavljaju se turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori… i na ovogodisnjem Sajmu turizma ucesce je uzela Turisticka organizacija opstine Trstenik.

Direktor Turističke organizacije Vladimir Jevtić kaže da su se posetioci Sajma najviše interesovali za manastire, manifestacije koje se organizuju, ozonske staze…Ove godine akcenat je stavljen sa Pečenijadu I u skladu sa tim zabeleženo je veliko interesovanje posetilaca Sajma.

Na ovakvim sajmovima na najbolji nacin predstavlja se turisticki potencijal opstine Trstenik, tako da se u danima koji dolaze ocekuje veci broj zainteresovanih turista da dodju u nas kraj i uzivaju u svemu sto im nasa opstina moze pruziti.

Ostali sadržaji

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije