Radio televizija Trstenik
Društvo

Zasedalo Opštinsko veće

U Sali za sastanke opštinske uprave održana je 34 sednica Opštinskog veća opštine Trstenik sa izuzetno obimnim dnevnim redom , koji su pred sobom imali članovi Opštinskog veća. Opštinsko veće je zasedalo u punom sastavu, uz učešće izvestilaca iz opštinskih službi, predstavnika ustanova I udruženja. Predsedavao je Aleksandar Ćirić, predsednik Opštine, koji je kao najbitnije tačke izdvojio usvajanje akcionog plana zapošljavanja i programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine. Formirana je komisija za utvrdjivanje ekonomske cene za boravak dece u Predškolskoj ustanovi “Biseri“. Predsednik je naglasio da će se učiniti maksimum da se cena usluga ne poveća u odnosu na prošlu godinu.

Članovi veća razmatrali su izveštaje koje su podneli predstvanici Ustanove za sport i Sportskog saveza , kao i više zahteva , predloga i izveštaja pojedinaca, komisija i udruženja.

Ostali sadržaji

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije