Radio televizija Trstenik
Društvo

53. rođendan Centra za socijalni rad Trstenik

Centar za socijalni rad u Trsteniku prema postignutim rezultatima svrstava se medju pet najuspesnijih u Srbiji. Ove rezultate ostvaruje zahvaljujuci vrednim i predanim radnicima, na celu sa direktorom Dragojlom Minicem. 19.februara ova ustanova obelezila je svoj 53.rodjendan i to skromno i radno.

Nakon jutarnjeg kolegijuma, ovog dana priredili smo prijem za nase bivse radnike koji su sada penzioneri, a potom je odrzana sednica Upravnog i Nadzornog odbora na kojoj smo morali da resimo mnoga znacajna pitanja i donesemo vazne odluke, kaze direktor Centra za socijalni rad Dragojlo Minic. Mi se trudimo da budemo najbolji u svom poslu i da na taj nacin uspesno predstavljamo nasu opstinu  gde god se pojavimo, dodaje Minic.

Prema njegovim recima, dodatni motiv da u narednom periodu Centar radi jos bolje jeste i cinjenica da je ova ustanova postala deo projekta koji finansira norveska ambasada, a ciji se pocetak realizacije ocekuje ovih dana.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije