Radio televizija Trstenik
Obrazovanje

Kurs programiranja

Centar za obrazovanje na Narodnom univerzitetu Trstenik od nedavno realizuje kurs programiranja, kao deo široke lepeze obuka i stručnog osposobljavanja, namenjenim deci i odraslima za ostvarivanje ličnih, akademskih ili profesionalnih potreba.

Vladimir Čolić, profesor informatike predavač je na ovom kursu. On je naveo da za pohađanje kursa nije potrebno neko posebno predznanje, već samo elementarne stvari, osnovna upotreba informacionih tehnologija. Profesor Čolić posebno ističe da ovaj kurs predstavlja odličnu osnovu za sticanje algoritamskog razmišljanja i za dalje usavršavanje.

Centar za obrazovanje sarađuje sa preko pedeset stučnjaka iz svih oblasti, brojnim institutima i ustanovama u zemlji i inostranstvu.
Ovaj kurs programiranja veoma je koristan, za pokretanje programerske karijere, onlajn biznisa ili automatizacije nekog posla. Sve dodatne informacije o pohađanju ovog ili nekog drugog programa mogu se dobiti u Centru za obrazovanje Narodnog univerziteta Trstenik, ili putem telefona na broj 717-200.

Novinar: Marija Кnežević Aleksić

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije