Radio televizija Trstenik
Društvo Ekonomija

Izložba preduzetništva u Trsteniku

Obeležavajući decenuju preduzetništva RPK Rasinskog upravnog okruga u saradnji sa Opštinom Trstenik i Opštim udruženjem preduzetznika iz Trstenika, u susret međunarodnom danu žena organizovala je sada već tradicionalnu osmomartovsku izložbu ženskog preduzetništva.

“Naš cilj je da preduzetništvo Rasinskom okrugu zauzme značajno mesto i da što više žena uzme učešće u njemu i naš zdatak je da im u tome pomognemo” kazala je Marija Vesković, saradnik u PKS RPK Kruševac.

U ime lokalne samouprave ovu manifestaciju svečano je otvorio Ljubiša Marković, zamenik predsednika Opštine Trstenik, koji je čestitajući svim damama predstojeći međunarodni dan žena, naglasio da će Opština Trstenik u narednom periodu veliku pažnju posvetiti razvoju ženskog preduzetništva.

Opšte udruženje preduzetnika iz Trstenika ima tesnu saradnju sa RPK i Opštinom Trstenik i ulaže velike napore u što bolji napredak preduzetništva u našoj opštini, napomenuo je Milorad Pantić, predsednik Opšteg udruženja preduzetnika.

Na svečanosti su uručene zahvalnice ustanovama, preduzećima i pojedincima koji su dali doprinos organizaciji ove tradicionalne manifestacije, a svim damama Milorad Pantić uručio je prigodne osmomartovske poklone. U programu ove izložbe prisutni su imali prilike da uživaju nastupu članova Kulturno-umetničkog društva „Prva petoletka“.

Ostali sadržaji

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije