Radio televizija Trstenik
Ekonomija

Mentoring za mala i srednja preduzeća

U organizaciji Agencije za regionalni razvoj Rasinskog okruga i Kanelarije za loklani ekonomski razvoj opštine Trstenik, u Većnici Narodnog univerziteta održana je prezentacija namenjena uapredjenju poslovanja malih i srednjih preduzeća. Skup je otvorio Ljubiša Marković, zamenik predsednika opštine Trstenik, naglašavajući spremnost opštine, da uvek pruži podršku ovakvim programima za unapredjenje privrede. U prvom delu prezentacije govorio je Aleksandar Šaronjić, director Agencije za regionalni razvoj Rasinskog okruga.

Besplatni saveti, analiza poslovanja u cilju unapredjenja proizvodnje deo su ove bespatne usluge koju mogu da ostvare zainteresovani privrednici u našoj opštini.

U nastavku prezentacije u prisustvu predstavnika banaka, promovisani su programi Ministarstva privrede i podsticajna sredstva u okviru Programa podrške malim i srednjim preduzećima za nabavku  opreme.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije