Radio televizija Trstenik
Društvo

Humanitarna aukcija vaskršnjih jaja

Humanitarna Aukcija vaskršnjih jaja održaće se u sredu 17. aprila, sa početkom u 12 sati, u Likovnom salonu Doma kulture, u Trsteniku.

Već 14 godina zaredom u našem gradu organizuje se ova humanitarna akcija. Šarena jaja, oslikana različitim slikarskim tehnikama, predmet su aukcijskog nadmetanja, a sva prikupljena sredstva će preko Centra za socijalni rad biti prosledjena nekolicini malisana iz nase opštine, sa zdravstvenim poteskocama.

Organizaciju ove aukcije sprovodi Turistička organizacija opštine Trstenik, uz podršku Narodnog univerziteta Trstenik i Radiotelevizije Trstenik.

U  duhu najradosnijeg hriscanskog praznika, Vaskrsa,  ovo je jedan od nacina da iskazemo svoju humanost i ukazemo malu  pomoc onima koji vode bitku za zivot. Mole se svi zainteresovani, da ucesce na aukciji  blagovremeno potvrde na broj telefona 037 715 263.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije