Radio televizija Trstenik
Sport

U toku je letnja košarkaška liga

Letnja košarkaška liga van konkurencije ove sezone okupila je 6 ekipa dve Sloge iz Kraljeva, Radnički izt Kragujevca, Mladost iz Smederevske Palanke i dve ekipe iz Trstenika, Prva petoletka i Oldtajmeri. Za ekipu Prve petoletke ova liga ima višestruki značaj naročito za razigravanje mladih igrača koje od jeseni očekuje nastup u Drugoj srpskoj ligi.

Trsteničani su nakon pobede nad Slogom ELIT iz Kraljeva, poraženi od Radničkog iz Kragujevca rezultatom 100:90. Iako je Lazar Radojičić sa 43 poena predvodio Prvu petoletku, to nije bilo dovoljno za pobedu nad najboljom ekipom u ligi. Ekipa Oldtajmeri koja je zvanično registrovana od prošle godine po prvi put igra jedno ligaško takmičenje sa ciljem da pruži maksimum i kao najstarija ekipa pokaže da i u poznim godinama još uvek može da igra dobru košarku.

Ekipu Oldtajmeri za ovo takmičenje pojačalo je nekoliko igrača koji su do juče nastupali za Prvu petoletku i već na utakmici sa ekipom Mladosti iz Smederevske Palanke pokazali svoj kvalitet. Milan Stašević sa 31, Miljan Radević sa 26, Dejan Panić sa 19 i Radiša Popadić sa 16 poena maestralno su ekipu Oldtajmeri vodili do važne pobede rezultatom 106:86. Bila je ovo prilika da svi igrači dobiju određenu minutažu i održe visoku prednost, koju su stekli već na samom početku utakmice. Obe trsteničke ekipe nakon dva kola imaju po jednu pobedu i poraz, a narednog vikenda u 3.kolu Prva petoletka gostuje u Smederevskoj palanci kod ekipe Mladosti, dok Oldtajmeri gostuju u Kraljevu kod ekipe Sloge.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije