Radio televizija Trstenik
Društvo

Održana sednica SO Trstenik

Redovnoj 22.-oj sednici Skupštine Opštine Trstenik, predsedavao je Gerasim Atanasković, prvi čovek lokalnog parlamenta, a uz širu diskusiju većeg broja odbornika usvojen je dnevni red na kome se našlo 25 tačaka. Veći broj predloženih amandmana i dopune dnevnog reda opozicione odborničke grupe Narodne stranke nisu dobile potrebnu većinu za razmatranje i odlučivanje, nakon čega su odbornici opozicije napustili skupštinsko zasedanje. Predsednik SO Trstenik ocenio je ovu sednicu kao vrlo konstruktivnu i kvalitetnu u radu, na kojoj je usvojen veći broj važnih predloga i odluka.

Od najvažnijih tačaka dnevnog reda usvojen je izveštaj o završnom računu budžeta za 2018.godinu, kao i prvi rebalans budžeta za 2019.godinu.

Od ostalih važnih tačaka usvojeni su rebalansi programa poslovanja javnih preduzeća “Energetika” i “Komstan” sa programom korišćenja subvencija u 2019.godini, zatim izveštaj o radu Centra za socijalni rad, operativni plan za odbranu od poplava na teritoriji Opštine Trstenik za vode drugog reda, kao i niz drugih značajnih predloga, pitanja i odluka.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije