Radio televizija Trstenik
Društvo Obrazovanje

Eko škola

Osnovna škola Rade Dodić iz Milutovca već dugi niz godina sprovodi ekološke projekte kojima uspeva da obogati školsku strukturu i da svojim učenicima predoči koliko je važno negovati prirodu i živeti u skladu sa njom.

Jedinstven primer izuzetno dobro organizovanog tima zaposlenih, koji se zdušno bore da na svaki način djacima obezbede što širu lepezu znanja i veština je škola “Rade Dodić“ iz Milutovca. Od nedavno obnovljen im je i status Medjunarodne eko škole, veoma laskavo priznanje na koje su posebno ponosni.

Najbolji mogući uslovi za rad, učenje i razvijanje, ciljevi  su koje želi da postigne svaka škola, a u OŠ “Rade Dodić“ sa posebnom radošću  ističu da se trude da im  učenici pre svega budu veoma dobra deca, a potom i izvrsni djaci. Ova škola neprekidno radi   na unapredejnju nastavnog procesa, i uspevaju u tome, zahvaljujuci izuzetno složnom nastavničkom timu.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije