Radio televizija Trstenik
Društvo Obrazovanje

Učenici tehničke škole svečano proslavili svoju maturu

Ni preteći sivi oblaci, koji su se nadvili nad Trstenikom , nisu sprečili maturante tehničke škole da u veselju i radosti isprate jedan od najlepših perioda u svom  životu.  Okupljeni  ispred  škole u kojoj su proveli prethodne godine , uz nezaobilaznu podršku roditelja, prijatelja i rodbine ,lepi i doterani u elegantnim odelima  i raskošnim  haljinama  krenuli u svet odraslih. Složno govore  da će iz školskih klupa poneti bezbroj uspomena i anegdota, te da su tokom srednje škole imali priliku da steknu mnogo znanja, ali i prave prijatelje.

Svaka generacija pamti se  po nečem  posebnom osobinama  pa je tako i sa ovom ,u kojoj su mnogi i pre završenog šolovanja počeli sa radom u nekoj od fabrika ,istakao je direktor škole Predrag Simić.

Nakon defilea i zajednickog fotografisanja , slavlje je do sitnih sati nastavljeno u restoranu Klub u centru Trstenika .

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije