Radio televizija Trstenik
Društvo

Počinje izgradnja vrtića u Stopanji

Kao najveća investicaij u 2019.godini u naseljenom mestu Stopanja svakako je počertak izgradnje modernog objekta Predškolske ustanove „Biseri“ koji će biti novi dom za mališane iz ovog ali i okolnih naseljenih mesta ističe narodna poslanica Milena Turk.

Direktorka PU „Biseri“ Marina Petrović izrazila je veliku zahvalnost lokalnoj samoupravi kao i mesnoj zajednici Stopanja na velikom trudu i zalaganju na izgradnji ovog objekta koji je preko potreban mališanima ovog kraja.

Uz potpunu rekonstrukciju magistralnog puta kroz Stopanju izgradnja novog vrtića najveća je investicija u Stopanji, naglašava Dragan Simić, predsednik MZ Stopanja.

Novi objekat vrtića čija će izgradnja trajati 60 kalendarskih dana prostiraće se nadomak OŠ J.J.Zmaj na oko 120 metara kvadratnih. Rešavanjem ovog bitnog pitanja opredeljen je dalji razvoj Stopanje u cilju stvaranja povoljnijeg ambijenta za povratak u ovo naseljeno mesto.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije