Radio televizija Trstenik
Kultura

Takmičenje sela nastavljeno u Stopanji

Ovogodišnji ciklus takmičenja sela Opštine Trstenik završen je predstavljanjem MZ Stopanja u Sali Doma kulture u ovom naseljenom mestu. U prisustvu čelnika lokalne samouprave i brojnih meštana narodna poslanica Milena Turk u svom obraćanju je istakla značajna ulaganja Vlade Republike Srbije u infrastrukturu ovog mesta.

Prisutne je u ime lokalne samouprave pozdravio Ljubiša Marković zamenik predsednika Opštine Trstenik.

Stopanja u poslednje 3 godine postaje prava varošica zahvaljujući brojnim projektima i aktivnostima koji su realizovani istakao je dr Nenad milošević, član Saveta MZ Trstenik.

Komisija je u prethodnom periodu obišla i ocenila sva naseljena mesta koja su ove godine učestvovala i tokom naredne nedelje doneće konačnu odluku o ovogodišnjem pobedniku.

U bogatom programu učestvovali su članovi FA „Sveti Nikola“, učenici OŠ „J.J.Zmaj“ i mališani PU „Biseri“ koji su pripremili jako zanimljiv sadržaj.

Ovogodišnji pobednik takmičenja sela dobiće novčanu nagradu od 100.000 dinara kao podstrek za još kvalitetniju pripremu pred okružno takmičenje koje će biti održano tokom jeseni.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije