Radio televizija Trstenik
Obrazovanje

Promovisana još jedna generacija učenika Gimnazije „Vuk Karadžić“

Povodom kraja školske godine za maturante gimnazije Vuk Karadžić priređena je svečana priredba u Sali Doma kulture . Bogat program pripremili su učenici svih razreda ove škole zajedno sa vrednim profesorkama srpskog jezika i muzičke kulture.U programu su učestvovali recitatori ,glumci ,orkestar i hor gimnazije….

Kao i mnoge prethodne  generacije koje su izašle iz trsteničke gimnazije i ova se može pohvaliti izuzetnim uspesima i rezultatima, istakla je direktorka Svetlana Mihailović.

Petnaest vukovaca tokom svečanosti nagradjeno je vukovim diplomama i knjigama ,a za učenika generacije u ovoj generaciji proglašena je Tijana Stanojević ..

 Na završnoj svečanosti prisustvovali su  brojni roditelji i prijatelji maturanata, nastavnici kao i predstavnici lokalne samouprave i privatnih i javnih firmi koje godinama saradjuju sa ovom školom . Kao izraz zahvalnosti njima su ovom prilikom dodeljene zahvalnice škole .

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije