Radio televizija Trstenik
Obrazovanje

Završna priredba za osnovce

Završna priredba  kojom je na najsvečaniji način  obeležen kraj još jedne školske godine  u OŠ  “ Živadin Apostolović “ održana je u dvorištu škole . U programu su učestvovali učenici svih razreda , koji su se brojnim gostima predstavili kroz različite maštovite i kreativne recitale i muzičke tačke .

-Ova godina bila je posebno teška i puna novih izazova koje su učenici uspešno savladali . Koliko su učenici svih razreda bili uspešni  govori   broj osvojenih nagrada na različitim nivoima takmičenja  , u skoro svim oblastima , kao  i  treće mesto u okrugu po rezultatu  na završnom ispitu , istakla je direktorka škole Dobrila Savić .

Iz završne generacije ove godine izlazi  71 učenik , od brojnih odličnih đaka  deset  je nosilaca Vukove diploma . Titulu đaka generacije zasluženo je  poneo  Marko Đorđević. Najbolji učenici završne generacije , kao i nagrađeni na završnoj svečanosti nagrađeni diplomama i knjigama .

Marko Đorđević nagrađen je  diplomom ,  kompletom knjiga i  laptopom  koje su obezbedili sponzori i sama škola .

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije