Radio televizija Trstenik
Sport

Završen prvi ovogodišnji MVP Factory košarkaški kamp za decu

Prvi ovogodišnji  međunarodni košarkaški kamp  za decu  MVP Factory ,u našem gradu okupio je više od 50 dečaka i devojčica iz Trstenika i susednih gradova  , kao desetak košarkaša iz Ukrajine .  Tokom  šest dana učesnici kampa radili su i vredno trenirali  sa poznatim trenerima iz  Srbije i inostranstva . Među njima su bili nekadašnji igrač  Portlanda   Eron  Mičel , profesor  Zoran Đokić sa Novosadskog univerziteta , Nikola Kostić iz Trstenika , a tu su bili  i gosti treneri iz Ukrajine Aleksandar i Sergej Sabucki.  Za  čitavu organizaciju zaslužan je naš košarkaš  Predrag Miletić, koji danas  igra u Austriji  . Ovim kampom ,  Miletić je želeo da mladim košarkašima u Trsteniku omogući dalji napredak i usavršavanje , ali i da  deca iz  drugih zemalja posete Srbiju, uživaju u veličanstvenosti i jedinstvenosti zemlje, da poboljšaju i pokažu da kulturalne razlike nisu nešto čega ljudi treba da se plaše.

Nakon završenih  treninga ,  pretposlednjeg dana održavanja kampa , za sve učesnike organizovana su i  nadmetanja u i gri tri na tri i slobodnom bacanju , u nekoliko kategorija i grupa . Oni najbolji  na samoj završnici  nagrađeni su medaljama i peharima  , a svi učesnici dobili su diplome kampa .Osmesi na licima govorili su  o zadovoljstvu dece koja su bila deo kampa ,što je svakako podsticaj za naredne godine i  neka nova druženja .

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije