Radio televizija Trstenik
Sport

U Vrnjačkoj Banji održano humanitarno veče za Ivana Vukčevića

U humanitarnoj akciji odazvali su se proslavljeni sportisti i nekadašnji reprezentativci rukometaši Ratko Nikolić i Nenad Puljezević, odbojkaš Nikola Rosić, bokser Aleksandar Drenovak, fudbaler Dragiša Binić, kao i bivši i sadašnji igrači velikog i malog fudbala iz Vrnjačke Banje i Trstenika, kao i okoline. Cilj je bio samo jedan igrati za mladog trsteničanina Ivana Vukčevića, koji boluje od karcinoma pankreasa i njegovoj daljoj borbi za oporavak.

Sama inicijativa za ovo humanitarno veče potekla je od sportsita iz Vrnjačke Banje i Trstenika, i po rečima Vladimira Jovanovića, predsednika KMF „Olimp“ iz Vrnjačke banje, humanost i želja da se pomogne onome kome je to neophodno i ovoga puta je pobedila.

Opština Trstenik uključila se u ovu akciju i nastaviće da realizuje slične aktivnosti kako bi pomogla Ivanu Vukčeviću u borbi za potpuni oporavak, ističe Nada Sarić, član Opštinskog veća zadužena za sport.

Odigrane su 3 interesantne utakmice između najmlađih, mališana ekipa „Olimp“ iz Vrnjačke Banje i „Hidromat 013“. Zatim su svoje majstorstvo pokazali veterani iz Trstenika i Vrnjačke banje i ekipa okupljena oko Ratka Nikolića sa proslavljenim sportistima, a veče su zatvorile seniorske ekipe „Olimpa“ i „čaršije“ iz Trstenika. Rezultat je svakako bio u drugom planu, najvažnije je da su prikupljena sredtava za nastavak lečenja mladog trsteničanina uz iskrene želje svih aktera za njegov brz i uspešan oporavak.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije