Radio televizija Trstenik
Obrazovanje

Počela izgradnja novog vrtića u Stopanji

U selu  Stopanja u toku su radovi na prvoj fazi izgradnje novog vrtića. Novi objekat  vrtića “ Biseri “  gradi se u dvorištu OŠ  “Jovan  Jovanović Zmaj “ , na površini od 200 metara kvadratnih .  Vrednost radova u prvoj fazi  iznosi 4 miliona dinara ,a sredstva  su obezbeđena iz  budžeta opštine Trstenik.

-Ovo je  prvi  vrtić  koji se gradi na teritoriji opštine Trstenik  posle punih 30 godina čijim će završetkom biti stvoreni bolji uslovi za decu ovog i nekoliko susednih sela ,  istakao je predsednik opštine Aleksandar Ćirić  tokom obilaska radova .

topanji SuDirektorka PU  “ Biseri“ Marina Petrović izrazila je zahvalnost lokalnoj samoupravi kao i mesnoj zajednici Stopanja na velikom trudu i zalaganju na izgradnji objekta , koji je preko potreban mališanima ovog kraja. Prema njenim rečima , u narednom periodu vrtić će tražiti i dozvolu za otvaranje jaslenog dela što će značiti i roditeljima male dece u Stopanji , koji trenutno svoju decu odvode u Trstenik .

Pored predsednika opštine Aleksandra Ćirića , radove je obišao i pomoćnik predsednika Radomir Milunović ,kao i predstvanici mesnih zajednica Stopanja i Stari Trstenik .

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije