Radio televizija Trstenik
Društvo

Održana sednica kolegijuma direktora javnih ustanova

Na redovnoj sednici direktori I predstavnici većine  javnih ustanova iz našeg grada , podneli su izvštaj o trenutnim aktivnostima i planovima za predstojeći period .Po rečima predsednika opštine Trstenik Aleksandra Ćirića sve ustanove  funcionišu bez većih  problema iako je period letnjih godišnjih odmora .

U ovom periodu sprovode se brojni radovi na uređenju vrtića u Velikoj Drenovi , a vredno se radi i na izgradnji novog vrtića u Stopanji , istakla je Marina Petrović direktorka PU “ Biseri “ . U nastupajućem periodu očekuje nas i više kulturnih i turističkih manifestacija u čijoj  organizaciji  će biti uključeno više javnih ustanova našeg grada.

 Tokom sastanka direktori i predstavnici ustanova  osim o planovima i brojnim aktivnostima koje se sprovode , razgovarali su  i o problemima sa kojima se susreću u radu  i sa predstavnicima lokalne samoprave zajendički tražili rešenja . Naredna sednica kolegijuma direktora javnih ustanova zakazana je za dve nedelje.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije