Radio televizija Trstenik
Ekonomija

Menadžment i radnici fabrike „Amfenol“ u Trsteniku obeležili prvu godinu uspešnog poslovanja.

Na svečanosti organizovanoj povodom godišnjice rada, direktorka Jana Javorka se zahvalila prisutnima, predsedniku opštine Trstenik Aleksandru Ćiriću, zameniku predsednika opštine Ljubiši Markoviću i narodnoj poslanici Mileni Turk, jer je lokalna samouprava pružila veliku podršku prilikom otvaranja fabrike. Ona je poručila radnicima da treba da budu ponosni jer bez njih ne bi bilo moguće ostvariti tako dobre rezultate u proizvodnji.

Kompanija  Amphenol Automotive Technology jedan je od vodećih globalnih proizvođača elektronskih i opštičkih konektora sa oko sedamdeset hiljada zaposlenih širom sveta i godišnjim obrtom od osam milijardi evra. Pozdravljajući prisutne na svečanosti, direktorka Amfenola u Trsteniku Jana Javorka, zahvalila se predstavnicima lokalne samouprave koji su od početka rada imali velikog razumevanja i pružili svaku vrstu pomoći.Pored odličnog menadžmenta, stub kompanije jesu i radnici, bez kojih ne bi bilo moguće ostvariti dobre rezultate. Amfenol je pre godinu dana počeo da radi sa dvadeset zaposlenih a danas oko 300 Trsteničana ostvaruje svoju egzistenciju u proizvodnim pogonima ovog preduzeću. Cilj menadžmenta i radnika trsteničkog ogranka Amfenola jeste da napreduju i budu jedna od najboljih kompanija u regionu a proširenje proizvodnje doprineće i ukupnom razvoju opštine Trstenik.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije