Radio televizija Trstenik
Sport

Rukometaši „Prve petoletke“ spremno dočekuju novu sezonu u Super „B“ ligi

Rukometaši Prve petoletke nakon mesec i po dana rada u pripremnom periodu polako ulaze u završnu fazu uigravanja ekipe pred start novog prvenstva Super B lige Srbije u kome će cilj biti najpre opstanak u ligi, a zatim i plasman u gornji deo tabele. Po rečima trenera Milana Đorđevića, svi igrači iz prošle sezone su ostali u timu a očekuje se dolazak još dva do tri nova kvalitetna igrača na bekovskim pozicijama kako bi se stvorio kompaktan tim koje će se ravnopravno boriti sa kvalitetnim rivalima.

Atmosfera u timu je dobra i svi igrači jedva čekaju da počne nova sezona. Biće puno teških utakmica i izazova a kako ističe prvotimac Nikola Cvetković, biće to prilika da  se odmore snage sa rivalima koji u svojim redovima imaju odlične rukometaše i pokažu sa kakvim kapacitetom raspolažu.

Raspored trsteničanima nije išao na ruku. U prva dva kola će biti gosti najpre Hajdukn Veljku u Negotinu a potom i Vranju, kod veoma kvalitetnih rivala, dok će debitantski superligaški nastup pred svojom publikom imati u 3.kolu protiv Kuršumlije. Ova ekipa Prve petoletke potuno je stasala i ima svojih kvaliteta koje će nastojati da pokažu najboljem svetlu i ostvare dobar rezultat u predstojećoj sezoni.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije