Radio televizija Trstenik
Sport

Trstenički mališani putovali na utakmicu „Partizan“ – „AZ Alkmar“

Petlići i pioniri FK Trstenik (uzrasta do 14 godina), sa svojim trenerima uz podršku Opštine Trstenik, po prvi put suj otišli da bodre svoje idole, fudbalere Partizana protiv holandskog AZ Alkmara u okviru 1.kola Lige Evrope. Imajući u vidu da je UEFA dozvolila mladima do 14 godina, koji uče prve fudbalske korake u brojnim školama fudbala u Srbiji da mogu da gledaju utakmicu sa tribina, naš grad je poslao 25 dečaka da svim srcem navijaju za svoje ljubimce. Sama ideja organizacije ovog putovanja potekla je od naših sugrađana Srđana Marjanovića i Radeta Radosavljevića, predvodnike navijačke grupe “Grobari Trstenik.

Po rečima Radeta Radosavljevića, pravi spektakl za trsteničke mališane biće naredni odlazak na stadion u Humskoj kada bude gostovao evropski i svetski velikan Mančester Junajted i to će svakako biti spektakl za sve navijače, a posebno za najmlađe koji će po prvi put na delu gledati fudbalske velemajstore sa Old Traforda.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije