Radio televizija Trstenik
Društvo

U Velikoj Drenovi održana manifestacija „Dani paprike“

Prethodne tri godine, organizatori manifestacije napravili su dobre temelje ,tako da se čini da je svake godine poseta izlagača ,ali i ostalih posetilaca sve bolja , istakao je Miroslav Bekrić predsednik organizacionog odbora manifestacije Dani paprike u Velikoj Drenovi .

Manifestacije poput Dani paprike svakao su značajne poljoprivrednim proizvođačima našeg kraja, a na lokalnoj samoupravi je da i dalje kroz određene programe pomaže poljoprivrednim proizvođačima, istakao je predsednik Skupštine Opštine Trstenik Gerasim Atanasković na otvaranju ove manifestacije.

Manifestacija je okupila veliki broj proizvođača semenske robe i hemijskih preparata , kao i dvadesetak izlagača i proizvođača paprike. Za većinu proizvođača godina je bila loša zbog junskih poplava u odnosu na prethodne, što se odrazilo i na kvalitet i na cenu paprike.

Gosti manifestacije, brojni meštani i predstavnici Mesne zajednice i lokalne samouprave tokom manifestacije imali su priliku da uživaju i u dobro pripremljenom i bogatom kulturno- umetničkom programu.Svim izlagačima ovom prilikom uručene su prigodne nagrade, a za najbolje diplome i priznanja.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije