Radio televizija Trstenik
Ekonomija

Draganu Stevanoviću posebna zahvalnica Opštine Trstenik

Oživljavanju privrede u Opštinu Trstenik umnogome je doprinela Vlada Republike Srbije i sama saradnja sa državnim institucija. Posebno značajnu ulogu za dovođenje američke korporacije Amfenol , koja proizvodi elektronske i optičke konektore i upošljava više od 500 radnika ,imalo je Ministarstvo privrede. Dragan Stevanović, državni sekretar u ovom ministarstvu posebno važnu ulogu imao je i prilikom rešavanja pitanja statusa fabrika iz sistema Prve petoletke, koje su nedavno i otkupile prostor u kome rade. Za nesebičan trud i zalaganje u stvaranju povoljnog privrednog ambijenta Opština Trstenik je 15.oktobra povodom Dana opštine uručila posebnu zahvalnicu Draganu Stevanoviću.

U Ministarstvu privrede nedavno je  potpisan je ugovor o finansiranju kapaciteta industrijske zone “Zapadna Morava” u Trsteniku i sada se otvaraju mogućnosti dolaska novih investitora, a ukupna vrednost ovog projekta je 40 miliona dinara.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije