Radio televizija Trstenik
Društvo

Privrednici Rasinskog okruga u poseti Privrednom sajmu u Dzakarti

Od 16. do 20. oktobra u Dzakarti je održan Trgovinski sajam kome je prisustvovala delegacija Rasinskog okruga. Cilj posete  ovom Sajmu је sagledavanje mogućnosti za jačanje ekonomske saradnje između Srbije i Indonezije s obzirom na prijateljske odnose koje gaje dve zemlje.

Na čelu Privredne delegaciju  Rasinskog okuga bila je predsednica Parlamenta privrednika Rasinskog okuga i generalni direktor PPT Namenska Trstenik Anđelka Atanasković.

Inače, poseta ovom Sajmu realizovana je uz podršku Ambasade Indonezije u Beogradu, odnosno njegove ekselencije Mohameda Čandre, a bivši ambasador ove azijske države u Srbiji  Samuel Samson organizovao je prijem za privrednike iz Srbije gde se razgovaralo o potencijalima i mogućnostima saradnje. Ove godine Trgovinski sajam u Indoneziji posetilo je preko 35 hiljada kupaca iz celog sveta.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije