Radio televizija Trstenik
Društvo

Недељни преглед састанака ПКС

РАДИОНИЦА Нови портал јавних набавки и функционалности портала
18. новембар 2019, 09:00 часова, ПКС-РПК Крагујевац, Др Зорана Ђинђића 10/V Нови Закон о јавним набавкама доноси правило да се сва комуникација и размена података у поступку јавне набавке спроводи електронским средствима на Порталу јавних набавки. Нови Портал јавних набавки омогућиће већу ефикасност, уштеде и транспарентност у поступцима јавних набавки које спроводе јавни и секторски наручиоци.         

Стручни скуп Савеза рачуновођа и седница Секције за рачуноводствене послове 18. новембар 2019, 10:30 часова, ПКС-РПК Ужице, Димитрија Туцовића 52 На стручном скупу Савеза рачуновођа и ревизора Србије биће разматране актуелне теме које се односе на примену Закона о рачуноводству. Планирано је да се дају нови  предлози и покрену иницијативе које би омогућиле ефикаснију примену прописа.          
Примена Закона о приватном обезбеђењу и заштити података о личности у области угоститељства и туризма 18. новембар 2019, 11:00 часова, ПКС-ПК Београда, Кнеза Милоша 12 Последњим изменама и допунама Закона о приватном обезбеђењу прописана је обавеза израде процене ризика у заштити лица, имовине и пословања на основу које се врши планирање, пројектовање, инсталација и употреба заштите, а водећи рачуна да се не повреде права појединаца чији подаци су предмет обраде.    

Први шалтер за предузетнике ван београдских општина 18. новембар 2019, 11:00 часова, зграда општине Кула, Лењинова 11 Пратећи актуелне проблеме пословања предузетника Сектор предузетништва је покренуо пројекат отварања шалтера за предузетнике ван београдских општина, од којих је први у просторијама општине Кула.    

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije