Radio televizija Trstenik
Obrazovanje

Budući srednjo[kolci polagali kombinovani test

Budući srednjoškolci  danas su polagali  kombinovani test  koji je sadržao zadatke iz fizike, hemije, biologije, istorije i geografije.Za rešavanje testa od 20 zadataka učenici su imali dva sata.Učenici su  poslednjeg dana ispita imali manje treme , jer  kako sami kažu kombinovani test obično je mnogo lakši od ostalih . Naša ekipa zabeležila je  atmosferu pred polaganje u OŠ “Miodrag Čajetinac Čajka“.

 Direktorka   OŠ “Miodrag Čajetinac Čajka “ Đulica Perčević ,  ističe da su učenici osmog razreda prethodnih dana prevazišli tremu i sve ono što im pretstavlja prepreku kod polaganja i da su  se  svi u školi   tokom polaganja mature dobro  organizovali .

Preliminarni rezultati biće poznati u nedelju, 21. juna, zatim sledi rok za eventualne žalbe, a konačni rezultati znaće se 24. juna. Nakon toga učenici popunjavaju listu želja za upis u srednju školu.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije