Radio televizija Trstenik
Sport

Nova ubedljiva pobeda fudbalera „Trstenika“ na svom terenu

          Пре почетка сусрета мала свечаност на стадиону крај Мораве.  Давор Штефанек, председник Спортског савеза Србије, посетио је Трстеник и том приликом је извео почетни ударац и селекцији школе фудбала у Трстенику уручио пригодне поклоне.

             Трстеник је у меч са гостима из Лебана ушао силно мотовисан са жељом  да, после добре игре у Књажевцу и незаслуженог пораза, настави успешан низ на свом терену и победом претекне Радан на табели српсколигашког Истока. То им је то пошло за руком и успели да савладају госте из Лебана резултатом 4:0 У 9.минуту Андрија Пецић је довео трстеничане у вођство, у 18. Немања Кркић је повисоо на 2:0, Душан Вукчевић са пенала за 3:0, а коначних 4:0 поставио је резервиста Милан Тодоровић у 83. минуту.

              После 9 одиграних кола изабраници тренера Златка Марковића се са 10 бодова налазе на 12.месту, а у 10.колу наредног викенда гостују у Ресавици код екипе „Рембаса“.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije