Radio televizija Trstenik
Zabava

Svečano otvorena manifestacija “ Dani na Moravi 2021″

Ove godine, po 24. put, u našem gradu održava se kulturno-zabavno-sportska manifestacija po nazivom „Trstenik na Moravi“. Po tradiciji, na obali Zapadne Morave, priredjen je prigodan program, a manifestaciju je otvorila predsednica opštine Trstenik Milena Turk.

Pre šest godina ustanovljeno je priznanje za „Najmoravca“. Svi dosadašnji dobitnici su svojim radom, talentom i nesebičnim zalaganjem pružili nemerljiv doprinos u očuvanju kulturnog i nacionalnog identiteta srpskog naroda i pokazali vernost svom narodu, zavičaju i Moravi. Ove godine, Povelja za Najmoravca dodeljena je Milenku Sebiću i to u momentu dok njegovo ime i uspeh na Olimpijskim igrama još uvek odjekuju ne samo našom opštinom, već čitavom Srbijom i celim svetom.

Turistička organizacija opštine Trstenik u nastavku večeri organizovala je vatreni šou, pop rok koncert grupe Krizni štab i nezaobilazni vatromet. Pokrovitelj manifestacije Trstenik na Moravi je Opština Trstenik.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije