Radio televizija Trstenik
Društvo

Čajkinci pozivaju na humanitarnu akciju

Učenici OŠ „Miodrag Čajetinac Čajka „ pokrenuli su humanitarnu akciju kako bi prikupili novčana sredstva za lečenje i oporavak svog školskog druga.

Da je humanost uzvišena ljudska vrlina koja se radja i neguje od najranijeg uzrasta u praksi su pokazali učenici OŠ “ Miodrag Čajetinac Čajka“ koji su organizovali humanitarnu akciju u školi kako bi prikupili sredstva za lečenje i ozdravljenje svog druga iz šestog razreda , Damjana Pavlovića. Tako mali a tako visoko svesni i brižni udružili su se, kako bi nesebično pomogli drugu. Ova deca sa već formiranim osećajem za pomoć drugima i osećajem empatije izradili su i oslikali na desetine izuzetno kreativnih i maštovitih predmeta od bedževa i broševa , novogodišnjih čestitki do prelepih jelki od drveta dekorisanih u tehnici dekupaž.

Akcija traje do kraja decembra a poželjno je da se odazovu i svi humani gradjani. Ovo je jedinstvena prilika za sve nas da pomognemo ovim mladim ljudima , kako bi oni pomogli svom drugu. Bilo bi fantastično da do kraja godine otkupimo sve eksponate.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije