Radio televizija Trstenik
Sport

Održan prvi Dačin turnir

Poslednje večeri trodnevnog turnira u malom fudbalu pod nazivom „Dačini dani“ u znak sećanja na nedavno preminulog našeg mladog sugrađanina Damjana Pavlovića Daču, proteklo je u znaku finalnih utakmica u svim kategorijama nakon kojih su najboljim ekipama i pojedincima uručene prigodne nagrade i priznanja od strane Ivane Pavlović, koja je u saradnji sa MZ Grabovac organitzovala ovaj turnir. Takođe, ovom prilikom uručene su i zahvalnice brojnim donatorima i pojedincima koji su dali svoj nemerljiv doprinos u samoj organizaciji. 

Ivana Pavlović naglašava da se porodica trudi da kroz volju i ljubav Dača sa svima nama živi na ovaj način i dodaje da baš na tom mestu, kraj njegove kuće, igrali su drugari za njega i na taj način ćemo ga zajedno čuvati u našim srcima večno.

Pored uručenja nagrada i priznanja i dodele zahvalnica ovom prilikom recitovane su pesme posvećene Dači a kao i prilikom otvaranja turnira za prisutne je ponovo bio priređen vatromet sa prskalicama i na taj način pokazalo se da će Dačin lik i dečački osmeh biti sa nama svakog trenutka. Ovogodišnji turnir imao je više humanitarni nego takmičarski karakter, a učešće je uzelo 4 seniorske I 20 ekipa mlađih kategorija.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije