Radio televizija Trstenik
Društvo

U korak sa modernim sredstvima komunikacije

Ovladajmo modernim komunikacijama, prevazidjimo jaz izmedju generacija, tema je projekta sa kojim je Udruženje “Ženska inicijativa“ konkurisalo na konkursu Ministarstva telekomunikacija. Svesni činjenice da ništa nije napredovalo , kao što su sredstva komunikacije i da stariji ljudi , a posebno starije žene na selu teško prate ovaj napredak, da su im tehničke novine u vidu modernih telefona, tableta, računara dostupne ukoliko u porodici imaju mladjih članova. 

A ako nemaju onda im je ili problem da nabave, ili problem da sa njima rukuju i teško se snalaze osim sa najjednostavnijim operacijama. A one su im neophodne ukoliko žele da kontaktiraju sa članovima porodice koji žive u drugim domaćinstvima van ruralnih krajeva kakav je na primer Gornji Dubič koji je ovih dana posetila Ženska inicijativa , u cilju da se pomogne u  edukaciji starijih čak  i u najudaljenijim mestima.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije