Radio televizija Trstenik
Obrazovanje

Predškolci na maskembalu

Kao i svake godine, izuzev onih kada je harala korona, Predškolska ustanova “Biseri“je pripremila maskembal. Defile maski različitih boja, za koje je potrošeno mnogo vremena da se naprave, obično privuku brojnu publiku, a takoje bilo i ove godine. Maskemabal je otvorila direktorka predškolske ustanove , pozdravljaju učesnike i brojne goste.

Pored mnogo dece u kostimima na pozornici se malo pričalo a malo i recitovalo.

Defile cvetića i leptirića, kao pravi simbol proleća, smenjivali su se na sceni.

Roditelji, koji su učestvovali u pravljenju kostima i vaspitačice, piustili su mašti na volju , pa se moglo videti mnogo interesantnih kostima, od boja do materijala.

Publika je kao i uvek toplo pozdravila učesnike ovog maskemabala.

U svaku masku uloženo je mnogo truda , pa je sve bilo za priču i analizu, od materijala, koji su koristili i vrlo maštovito upotrebili i cveće i lišće i karton, da se  pokaže šta sve priroda ima.

Sve što živi u prirodi i ptice i ribe, i pečurke i cveće zablistalo je na ovom trgu. I na kraju sunce kao izvor života na zemlji.

Možda je šteta što se ne bira najuspešnija maska,a li bi konkurencija možda bila prevelika.A za kraj oovg maskembala , mališani su uputili poruku kroz stihove.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije