Radio televizija Trstenik
Društvo Projekti

Pomoć vlasnicima mlečnih krava

Ova objava na Portalu deo je projekta “Plodna zemlja moravska“ , koji je na Konkursu za sufinansiranje proizvodnje medijskih sadržaja u 2022. godini dobio podršku i sufinansiran je iz budžeta opštine Trstenik.

Na osnovu zaključka Vlade Republike Srbije, Republička direkcija za robne rezerve će izvršiti bespovratnu isporuku do 15 000 tona merkantilnog kukuruza u cilju upućivanja pomoći uzgajivačima mlečnih krava. Bespovratna isporuka se odnosi na primarnu poljoprivrednu proizvodnju, registrovana poljoprivredna gazdinstva , koja se bave uzgojem mlečnih krava , a mlečna krava jeste svako žensko grlo goveda starije od 24 meseca u trenutku obavljanja javnog poziva .а млечна крава јесте свако женско грло говеда старије од 24 месеца у тренутку објављивања јавног позива. Prijava se podnosi Poljoprivrednoj stručnoj službi Kruševaculica Čolak Antina broj 41 do 23 novembra.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije