Radio televizija Trstenik
Društvo

ОБАВЕШТЕЊЕ

ОБАВЕШТЕЊЕ

У складу са чланом 52. Закона о полицији, полицијски службеници Министарства унутрашњих послова снимаће и фотографисати учеснике утакмица и јавних окупљања којa ће бити одржана 19. и 20. новембра 2022. године у Београду.

САОПШТЕЊЕ

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, ПС Барајево и Одељења за сузбијање имовинских деликата, у сарадњи са Основним јавним тужилаштвом у Младеновцу, ухапсили су Б. К. (1991), С. П. (1970) и М. М. (1981) због постојања основа да су извршили кривично дело тешка крађа.

Они се сумњиче да су у Шиљаковцу код Барајева, 3. новембра ове године, у вечерњим сатима, са паркинг простора једне бензинске пумпе украли камионску приколицу и теретним возилом је одвезли у Јагодину, где је и пронађена.

Полиција је приколицу вратила оштећеном.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву.

САОПШТЕЊЕ

Припадници Министарства унутрашњих послова, Одељења за борбу против корупције УКП-а, у сарадњи са Посебним одељењем за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Београду, ухапсили су румунског држављанина В. И. (1998) и украјинску држављанку Д. И. (1998) због постојања основа сумње да су извршили кривично дело кријумчарење у саизвршилаштву.

Полиција је на Граничном прелазу Ватин, приликом контроле аутомобила марке „мерцедес вито“ у којем су се налазили осумњичени, у фабричким шупљинама возила пронашла 220 кутија смесе за наргиле, као и 69 килограма наведене смесе у кесицама без акцизних маркица које су, како се сумња, хтели да пренесу избегавајући царински надзор.

Врeднoст рoбe процењује се на oкo 700.000 динaрa.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije