Radio televizija Trstenik
Društvo

Zlatni mikrofon za Lazara Cvetkovića

Na prestižnom muzičkom festivalu pod nazivom „Sido 2023.“ Koji je krajem aprila po 27.mi put održan u Bitolju na kome godinama unazad sa velikim uspehom nastupaju naši mladi i talentovani sugrađani. Tako je bilo i ovoga puta i u naš grad nagradu zlatni mikrofon za osvojeno prvo mesto sa pesmom „Ako hoćeš“ osvojio je šestogodišnji Lazar Cvetković.

Tim povodom predsednica Opštine Milena Turk sa svojim pomoćnikom Marinom Radenković organizovala je prijem za Lazara Cvetkovića, njegove roditelje i Oliveru Cvetić, koja je komponovala pesmu sa kojom je mali trsteničanin osvojio prvo mesto.

Ovom prilikom Lazar Cvetković je otpevao pesmu „Ako hoćeš“ sa kojom je osvojio prvo mesto na međunarodnom festivalu u Bitolju.

Kompozitor za decu Olivera Cvetić je izuzetno zadovoljna odličnim nastupom malog Lazara koji je na svoja tri nastupa pobrao brojne simpatije i velike aplauze publike.

Lazar Cvetković je polaznik muzičkog zabavišta PU “Biseri” I to mu je dosta pomoglo u savladavnju treme za nastup pred brojnom publikom I stručnim žirijem. Očekivanja od Lazara u narednom periodu su da nastavi da I na brojnim drugim festivalima I takmičenja pokazuje svoje vokalne sposobnosti I umeće.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije