Radio televizija Trstenik
Zdravlje

Služba za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju sprovodi lečenje svih degenerativnih oboljenja naših sugrađana

Služba za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju pri Domu zdravlja dr Sava Stanojević vrši prijem na ambulantno ispitivanje, lečenje i rehabilitaciju, uključujući i konsultativne preglede I zahvaljujući dobroj kadrovskoj strukturi prati razvoj medicinskih i drugih nauka, sprovodi edukaciju  viših i srednjih fizioterapeuta.

Ova služba u svom radu primenjuje različite metode i procedure  u oblasti elektroterapije, fototerapije, magnetoterapije, ultrazvučne terapije, kineziterapije i različite vrste masaža kaže fizijatar dr Mirjana Plavšić Čeperković.

Zahvaljujući brojnim ulaganjima u nabavku nove opreme zahvaljujući lokalnoj samoupravi, resornog Ministarstva ova služba sada može da se pohvali kvalitetnim uslugama u lečenju raznih degenerativnih oboljenja kod naših sugrađana.

Po rečima dr Mirjane Plavšić Čeperković, pacijenti mogu doći na ambulantnu terapiju sa overenim uputom  od lekara primarne zdravstvene zaštite i važećom zdravstvenom knjižicom. Posle obavljenog pregleda specijaliste fizijatra, zakazuje se fizikalna terapija, koja se obavlja svaki radni dan, osim vikenda, od 07 – 15h u prostorijama Službe za fizikalnu medicini u rehabilitaciju.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije