Radio televizija Trstenik
Sport

Seoske olimpijske igre Opštine Trstenik 18.juna u Velikoj Drenovi

I ove godine brojne mesne zajednice naše opštine učestvovaće na seoskim sportskim igrama koje će  18 . juna biti održane u Velikoj  Drenovi. Organizatori igara  su Sportski savez Srbije u saradnji sa Sportskim savezom Trstenik, Sportskim centrom Trstenik  i opštinom Trstenik,a  tim povodom danas je održan prvi sastanak sa predstavnicima MZ.

Na održanom prvom inicijalnom sastanku sa predstavnicima Mesnih zajednica u opštini Trstenik, predsednik Sportskog saveza Trstenik Vladimir Savić  I Nenad Perović  član veća zadužen za sport , upoznali su predstavnike MZ sa sportskim disciplinama i pravilima održavanja  seoskih olimpijskih igara .

Opština Trstenik je u programu ovog takmičenjapo treći put , a ove godine po prvi put biće domaćin regionalnog dela takmičenja dodao je Vladimir Savic .

Seoske sportke igre i ove godine organizuje   Sportski savez Srbije u saradnji sa opštinom Trstenik i Sportskim savezom.Pobednici regionalnog takmičenja kao nagradu  dobijaju sportski teren za čiju izgradnju će sredstva obezbediti Sportski savez Srbije .

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije